Godnatt

Dagarna flyger förbi och det känns som om jag bara jobbar. Mycket att göra nu, men det är skönt för då går dagarna fort.

Imorgon ska jag på bio, ska se niceville, trevligt!

 Men nu, nu ska jag sova, godnatt!



bild målad häromdagen.. för det närmar sig ju?

Tripp till Gekås

Förra lördagen tog Johanna och jag en tur till Ullared och Gekås. Fick handlat allt på min lista och jag var nöjd! Hade inte varit där på (vad som kändes som) jättelänge. Men nu ska jag dit igen, roligt värre! Malin ville dit, och varför säga nej till något så roligt? :-)
Uppe på plan tre finns Gekås i lego, och förutom den lilla Dracula i kön var det en del saker som stack ut:
som mannen på toaletten.
och apan på fruktavdelningen (?!?!)

Förra fredagen

Precis som rubriken tyder på kommer detta avsnitt handla om förra fredagen, då jag träffade två vänner varav den ena fyllt år nyligen. Alltså fick hon ett halsband av mig som jag gjorde en stund innan hon kom. Hon var nöjd och jag var nöjd. Najs!

Nya vänner

De som känt mig länge vet att jag älskar katter, så mycket att jag samlade på dem i många år. Den senaste tiden har jag träffat på två kattungar. Denna kröp runt vid (och i) garagen.
Och denna lilla sötnosen dök upp när vi var på kalas hemma hos mormor och morfar, en riktigt liten söt och lekglad pojk. Här leker den med Johannas halsband.
Svårt att få med honom på bild bara, han var så snabb när han lekte och sprang runt.

Malin

Klockan har blivit mycket och det är dags för mig att börja röja på mitt rum, för imorgon får jag spontanbesök!
Sist vi såg var vi på konsert på Sofiero och jag flätade hennes hår. Det är självklart Malin som kommer!

Jobbarkompis

Detta är min minsta (ca 2 cm lång) jobbarkompis, ser honom ungefär varannan dag, men visst är han söt?

En vecka sen

För en vecka sen bakade jag dessa till pappa, det verkade mindre lyckat när jag höll på...
Men det visade sig bli bra! Och alla verkade tycka det var gott på fredagen (har jag hört i efterhand).

14 September

Godmorgon!
Gick och la mig sent igår, så är lite trött idag. Men förhoppningsvis kommer jag inte känna av det på jobbet då vi har mycket att göra just nu. Troligtvis kommer jag känna det efter simningen ikväll.

Igår började de tv-serier jag vill se i höst sändas i USA, så ikväll ska jag försöka se både 90210 och Ringer, hoppas det är bra nu när jag längtar så efter alla serier!

Bilden nedan är en sammanställning på alla höstens premiärer gjord av TVLine.com. Älskar den sidan när jag vill läsa om olika tv-serier och vad som komma skall. Länken skickar er vidare till större bild.


Länk


Dagens armband

Detta armband gjorde jag för närmare en månad sen. Fick idén för flera månader sen, och så helt plötsligt satt jag där en kväll med alla delar jag behövde! Och visst blev det fint? Trots att det var pilligt och tog nästan två timmar att göra..

Håller på att fixa iordning bland allt mitt material till smyckestillverkningen, jag känner mig mer och mer nöjd trots att pappa frågar "varför har du så mycket skit?" var gång han kommer in på rummet. Plus att han tillägger "Du kan aldrig använda/göra så mycket smycken att pärlorna kommer ta slut"..

Kanske är det sant, kanske har jag shoppat alldeles för mycket pärlor, men vad gör det när det jag gör blir fint? Kanske borde jag börja fundera på att sälja smycken ändå. Men vem är intresserad av mina smycken?


Norra Näs

Såhär såg det ut ute vid båten en dag i somras, nu är den upptagen för säsongen, men fint är det där ute när solen står på. Blir en riktigt sommaridyll med alla öar runt omkring.

Minns för något år sedan när Hanna plötsligt sa "jag vill vissla" och jag väntade på att hon skulle göra det.. Nej, då visade det sig att hon ville mima till min vissling! Hon är för söt den där systern jag har. 
Ett annat minne är ju att det var där ute vi började sjunga Winnerbäcks "Jag vill gå hem med dig" och det är nog efter det Hanna alltid vill att vi ska sjunga varsin strof i låtar, men det var där jag började lära mig Lasses fina texter.

Det var där jag lärde mig en låt Hanna kom på en sommar när jag måste varit i tio-års åldern, 
och jag kommer fortfarande på mig själv att sjunga den var gång jag åker båt:

"Hoppiland-Kalle hoppar i land och drar in den lilla båten"




Dagens låt

1500 personer stod och satt vi där i Lisebergshallen och lyssnade på denna fantast, har nog inte gått en dag på tre veckor nu utan att jag lyssnat på Brad Paisley, så bra är hans låtar. Och har nog vaknat minst lika många morgonar med en av hans låtar på hjärnan. Men vad gör det? De är ju så bra! Av de lugna låtarna har jag en favorit: then, en låt om hur kärlek bara växer, tycker den är himla fin!


 

Och med detta önskar jag er en trevlig helg!


Tittut

Här är jag igen, men bara för att säga godnatt! Hoppas på en lång natt och en bra morgondag!

Torsdagen den 8:e September

Jag är urusel på att blogga, jag vill blogga, men det blir aldrig av. Nu har jag förberett några inlägg jag kan publicera när jag känner mig skyldig, men från och med idag ska jag blogga (kanke?). Men frågan är då om jag vill att någon jag känner ska läsa?

Så svara på det.. du den enda som vet om bloggen och som läser kanske läser ;-)

Ikväll har jag lite att göra, kanske kommer det en bild på vad imorgon, eller ikväll om jag är ambitiös.


ps. måste göra om designen! såhär kan det ju inte se ut!


RSS 2.0